Do it yourself / Mini shopping mall / Xmas

Δωράκια 2017: Χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες απο τις Tsoupress!/ Christmas gift DIY: Book markers!


Έφτασαν τα Χριστούγεννα αγαπημένοι μας crafters και οι Tsoupress έχουμε ετοιμάσει δωράκια για εσάς ή για όποιον εσείς θέλετε να δωρίσετε κάτι διαφορετικό και αποκλειστικά χειροποίητο! Μαζί με ένα βιβλίο ή ημερολόγιο που θα σημάνει την αρχή της νέας χρονιάς, σας προτείνουμε να κάνετε δώρο και έναν ιδιαίτερο σελιδοδείκτη απο τσόχα που έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας και φυσικά με πολύ αγάπη!

Πράσινη τσόχα, σχέδια με νήματα (αστεράκια και δεντράκια), κόκκινα και πράσινα φουντάκια σας περιμένουν να τα αναζητήσετε μέσα απο το blog μας και να μας παραγγείλετε το σχέδιο που σας αρέσει! Θα σας το στείλουμε σε συσκευασία δώρου, έτοιμο για να το δώσετε στους αγαπημένους σας!

/Dear crafters this week we made a pretty nice Christmas gift for you and your loved ones! We made wonderful decorated book markers of felt and stitch! Check out our DIY Christmas inspired gifts and try to make your own special book markers! Send us your ideas and let us know if you liked our different designs. Merry Christmas to everyone!!

Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει

Χαρείτε τον σελιδοδείκτη σας με ένα καλό βιβλίο και μια κούπα ζεστό τσάι!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας ή γράψτε μας  στα σχόλια στο τέλος του άρθρου!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευχαριστούμε που μας υποστηρίζεται 5 ολόκληρα χρόνια! S.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.